Welkom bij viattech Q&S

Uw bevoorrechte Partner in Complex Systems Engineering, Betrouwbaarheid (RAMS) en risicobeheer gedurende de gehele levenscyclus van het project.

Bedrijf

viattech Q&S ondersteunt u naar een veiligere wereld met respect voor het milieu.

Meer informaties

Als ingenieurs-, studie- en technologisch adviesbureau, onafhankelijk van enige industriële groep of instelling, ondersteunt viattech Q&S haar klanten in de publieke en private sector (fabrikanten, projecteigenaren, projectmanagers). operations and operators) op het gebied van operationele veiligheid (RAMS), complexe systeemtechniek en industrieel risicobeheer, over de gehele waardeketen van de projectlevenscyclus.

Diensten

viattech Q&S biedt u diensten en innovatieve oplossingen om de veiligheidsdoelstellingen van uw projecten te bereiken.

Meer informaties

Onze kernactiviteit omvat gebieden van complementaire en synergetische activiteiten gericht op het optimaal definiëren en implementeren van de middelen, technieken en engineeringprocessen, met als doel het beheersen van de betrouwbaarheid van complexe systemen en de risico’s van gevaren die slecht functionerende technologieën opleveren voor mens en milieu.

Sectoren

viattech Q&S helpt u bij het oplossen van operationele veiligheidsproblemen in verschillende sectoren.

Meer informaties

De know-how die is ontwikkeld op het gebied van Operational Safety en System Engineering wordt transversaal aangeboden in verschillende technologische sectoren:

    • spoorweg
    • luchtvaart / ruimte / defensie
    • nucleair
    • auto
    • industrie

Rekening houdend met de technische, regelgevende en normatieve kenmerken van elke sector, waarderen onze klanten de voordelen die worden gegenereerd door deze intersectorale overdracht van vaardigheden.

IRMS®

Geïntegreerde software om risico’s effectief te beheren met alle belanghebbenden in uw project.

Meer informaties

Het gecentraliseerde beheer van risico’s en betrouwbaarheidsactiviteiten is de beste manier voor een bedrijf om efficiënt en economisch te voldoen aan de criteria van de strengste toepasselijke normen.

IRMS ® is een gezamenlijke en gecentraliseerde applicatie die zich bezighoudt met het beheer van risico’s binnen projecten, van identificatie tot sluiting van gevaarlijke situaties.

E-Learning

Vergroot uw vaardigheden met onze online training modules.

Meer informaties

Kennis delen is een van de genen van het bedrijf. Het viattech Q&S E-Learning platform biedt zijn gebruikers (klanten en medewerkers) online trainingen aan op het gebied van Operational Safety (RAMS), Complex Systems Engineering, Integrated Logistics Support (ILS) en industrieel risicobeheer.

Deze lessen kunnen worden aangevuld en verdiept door persoonlijke training die wordt gegeven door experts in onze gebouwen of bij onze klanten.

Loopbaan

Wil je lid worden van viattech Q&S, bezoek dan deze pagina en solliciteer online !

Meer informaties

Deelnemen aan viattech Q&S betekent toetreden tot een dynamisch, ambitieus en lonend bedrijf, zowel technisch als menselijk.

Het is onze wens om een ​​passie te delen rond een gemeenschappelijk project dat de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers stimuleert in harmonie met de ontwikkeling van viattech Q&S.

Erkenning in de spoorwegsector

viattech Q&S is door BELAC geaccrediteerd volgens de ISO 17020-norm als een inspectie-instelling van het type A onder de referentie 571-INSP voor onafhankelijke veiligheidsbeoordelingen (ISA) evenals evaluaties in het kader van de veiligheidsmethode vaak bij risicobeoordeling (IA of AsBo).

Meer weten ?