IRMS®

Samenwerkende en gecentraliseerde tool voor risicobeheer, van identificatie tot het sluiten van gevaarlijke situaties.

Gecentraliseerd beheer van risico’s en operationele veiligheidsactiviteiten is de beste manier voor een bedrijf om efficiënt en economisch te voldoen aan de eisen van de hoogste geldende normen.

Op basis van zijn verleden opgebouwde ervaring en expertise heeft viattech Q&S een eigen hazard management tool IRMS® ontwikkeld.

IRMS® is een gecentraliseerde en geïntegreerde IT-tool die het mogelijk maakt om automatisch en in real time de risico’s en gevaarlijke situaties van één of meerdere projecten te beheren. 

IRMS® werkt eenvoudigweg via een web interface (Internet Explorer, Mozilla Firefox …), waardoor het draagbaar en toegankelijk is vanaf elke computer met internettoegang, wat het werk van de gebruikers vergemakkelijkt.

Compatibiliteitsproblemen van werkinstrumenten tussen verschillende afdelingen of tussen verschillende sites worden opgelost en IRMS® stelt zijn gebruikers in staat om in teams te werken.

IRMS® bevat verschillende analysemodules voor de operationele veiligheid, waarbij de gegevens automatisch onderling worden gecommuniceerd en uitgewisseld dankzij een gecentraliseerd en geïntegreerd beheer van de database.

De belangrijkste module van de IRMS® -tool is module C1 voor het centraal beheer van gevaarlijke situaties. Het is binnen deze module dat alle risico’s en beperkingen in verband met gevaarlijke situaties die in de verschillende projecten zijn geïdentificeerd, worden beheerd.

IRMS® is beschikbaar door de aankoop van licenties of de huur van hostingdiensten (SaaS) binnen de zeer betrouwbare IT-infrastructuur van viattech Q&S.

Ontdek IRMS®